Tudor Iacob

Implicat în multe proiecte simultan pe perioada facultății, în ultimii trei ani Tudor Iacob și-a dedicat timpul unuia singur: NativeBox – un brand de gustări sănătoase dedicat celor care își doresc o schimbare a stilului de viață. Ideea i-a venit într-o perioadă în care el însuși a trecut prin câteva schimbări la nivel de alimentație și stil de viață. Plecând de la insight-ul că aproape toți cunoscuții săi au avut un episod în care, din cauza unei probleme de sănătate, au avut nevoie de o schimbare în ceea ce privește alimentația, și-a dorit să ofere o soluție în această direcție. Nu știa ce și nu avea nici cine știe ce experiență, însă, în timp, s-a concretizat și aici a început NativeBox care acum se bucură de succes la nivel național.

Tudor se simte norocos că a avut o experiență neplăcută mai devreme și că a fost determinat să schimbe obiceiuri rele din timp. Produsele pe care le aduce prin intermediul NativeBox sunt doar un mod de a exprima viziunea de la care a pornit: “aceea de a avea o lume cu obiceiuri mai bune de alimentație”. Obiectivul lui Tudor este să influențeze în bine stilul de viață al unui număr cât mai mare de oameni și să îi determine să cultive obiceiuri bune mai departe.

Fire extrem de implicată în aria profesională a vieții sale, ne descrie cel mai important moment al carierei sale acela în care a decis să se mute în București.

Cred că cel mai important pas a fost să vin la București și pentru asta le voi mulțumi alor mei că au avut deschiderea și nu m-au influențat să rămân aproape de ei în provincie. Al doilea a fost să intru într-un ONG studențesc (ASER). Acolo m-am implicat în diferite proiecte și au început să apară mai multe oportunități.

Mândru să facă parte din generația cu poate cel mai mare impact de până acum, Tudor crede că tinerii mileniali sunt mai conștienți de propriile forțe și instrumente de care dispun, iar asta le dă curaj si încredere să mute munții din loc.

 

Scris de Raluca Gheorghe

Îndemn

Dacă vor să schimbe ceva, să se alimenteze cu generozitate. Cred că e cel mai important atribut al unui lider și doar așa te vei putea bucura sincer de succesul altora care ulterior te va alimenta și pe tine.