Șerban Macrineanu

Pentru ca schimbarea să aibă loc, inițiativa trebuie să existe. Și cum tinerii nu se regăsesc în modelele promovate în online și presă, e bine ca, din când în când, să arătăm că în România există persoane cu inițiativă și care lucrează la dezvoltarea unei societăți care să merite această generație. Pentru că, da, inițiativă este cuvântul cheie pentru progres. Inițiativa face diferența în societate și pune lucrurile în mișcare.

Povestea cu și despre inițiativă, și anume povestea Serafim Technologies, a început pentru Șerban Macrineanu în ultimul an de facultate. Acela a fost momentul când, abordat de un prieten apropiat, a primit propunerea de a porni o afacere în domeniul marketingului. Șerban și-a dat seama că “lucând pe cont propriu, munca noastră poate avea un impact mult mai mare, iar experiența în sine este una mai complexă”.

Motivația lui Șerban pentru a începe ceva pe cont propriu s-a născut din încurajările primite de la părinți și s-a concretizat în urma experienței într-o companie multinaționă, unde valorile personale nu se aliniau cu cele ale companiei. Acum însă, “mi-am dat seama că valorile mele se mulează perfect cu cele necesare unui om de start-up” afirmă Șerban despre impactul pozitiv pe care l-a avut Serafim Technologies.

“Cel mai important moment din cariera mea”, spune Șerban “a fost acela în care mi-am dat seama cât de importanți sunt oamenii care te înconjoară zi de zi, și în mod esențial cei cu care lucrezi”. Acesta consideră că relațiile cu oamenii reprezintă cheia succesului.

Șerban Macrineanu vede oamenii care fac parte din generatia milenialilor ca fiind “autentici, încrezători și cu foarte mult potential”

 

Scris de Roxana Pop

Îndemn

“Îndrăzniți să riscați și să ieșiti de sub tipar!”