Laurenţiu Mihai

“Toate ideile şi iniţiativele mele au apărut de la dorinţa mea de a mă autodepăşi şi de a face lucrurile cum îmi doresc eu”. Așa a început discuția noastră cu Laurențiu, un tânăr antreprenor care nu se lasă bătut niciodată și cu îndârjire își urmează visurile. A învățat, a aplicat ulterior cele învățate, a și greșit pentru că  greșeala face parte din procesul învățării și s-a aplecat din nou asupra lucrurilor asimilate și însușite pentru a scoate ceva mai bun din ele.

Proiectele despre care ne-a vorbit cu mult drag și care l-au ajutat să devină ceea ce este în prezent sunt agenția de marketing The Pharmacy și blogul personal laurentiumihai.ro, “la care am muncit cu multă pasiune faţă de educaţia financiară. Îmi doresc ca oamenii să fie informaţi din punct de vedere al educaţiei financiare şi să încercăm ca prin activităţi mici la nivel financiar să ajungem mai prosperi”

Agenţia a plecat de la ideea de a ajuta companiile să se dezvoltate online. Acest lucru ne-a ajutat să ne menţinem motivaţi şi să creştem accelerat de la an la an”.

Pasiunile lui pentru marketing și finanțe l-au ajutat să obțină performanțe în domeniu. Ține, de asemenea, să menționeze, că nu ar fi reușit să dea curs ideilor și proiectelor lui fără sprijinul și îndrumarea partenerilor lui.

Își dorește foarte mult prin ceea ce face să producă o schimbare în societate: prin marketing dorește să asigure prosperitate firmelor, iar prin educație financiară să le fie de ajutor oamenilor în general.

“Vreau să schimb mentalităţi în România şi de aceea nu voi pleca din ţară. Voi încerca să mă lupt aici cu toate forţele mele pentru a aduce schimbarea pe care mi-o doresc”.

Are încredere în tânăra generație, o vede vizionară, inteligentă, plină de ambiții, cu un simț al agilității și al implicării în societate destul de dezvoltat.

 

Scris de Georgiana Nuţu

Îndemn

“Le recomand tinerilor din generaţia nou să fie mai răbdători. În ultimii ani am devenit foarte agitaţi şi vrem lucrurile să se întâmpla acum”