Gabriel Fereșteanu

Gabriel Fereșteanu are 25 de ani și este milenianul din spatele proiectului “Pe românește”, proiect născut din “dorința de a crea un spațiu în care pot să-mi transmit mesajul fără ședință de sumar”. Este sincer, autentic și firesc, în temă cu problemele, dar increzător că România se poate face bine. Deși Gabriel lucrează atât la ziarul Evenimentul Zilei, cât și la radio România- București FM, clipurile de pe canalul de lui de Youtube numără sute, mii, și chiar milioane de vizualizări.

Cel mai important moment din cariera lui Grabriel “nu a venit încă, dar trecerea timpului și tot ceea ce învățăm pe parcurs ne fac oameni mai buni”. Aici mai adaugă că “tind să cred că am fost foarte mândru când am dat prima mea primă pagină în ziar, o anchetă despre un partid care funcționa ilegal.”

Gabriel crede despre generația din care face parte că “este mult mai rapidă și receptivă la mesaje”, de asemenea, acesta afirmă că “împreună putem schimba ceva în țară și să fim mândri de rezultate”. În același timp, Gabriel este mândru de generația cu poate cel mai mare impact, și de oamenii pe care îi descrie ca fiind hotărți, implicați și cu viziune “sunt atât de mândru de generația mea, n-am cum să explic,” afirmă acesta.

Scris de Roxana Pop

 

Îndemn

“Suntem capitole din viitorul manual de istorie. Hai să-l scriem frumos!”