Cristi Drăgan

E tânăr, a călătorit foarte mult și în prezent locuiește în Coreea de Sud. Da, despre Cristi Drăgan este vorba, tipul ăla smart și pus pe fapte mari, care și-a dorit mai mult decât ceea ce i-a oferit învățământul primar. Și-a dorit și a reușit. Împreună cu o gașcă de câțiva alți tineri la fel de motivați, cu drive pentru schimbare și entuziasm, Cristi a fondat Opportunity Weekend, o platformă special creată pentru liceenii dornici să își înceapă aventura în dezvoltarea lor personală.

Experiența petrecută de Cristi în Statele Unite ale Americii, în calitate de student, este una dintre cele care l-au format și l-au ajutat să vadă dincolo de zona de comfort. Cu un background pictat în culori interculturale, Cristi crede foarte mult în proiectul fondat de el și consideră că a fost prilejul prin care a cunoscut o mulțime de oameni. Un alt context despre care ne-a povestit Cristi este cel pe care i l-au oferit organizațiile în cadrul cărora a făcut voluntariat o perioadă lungă și experiența „Vlog pe stradă”.

„Primul moment decisiv din viața mea a fost acela în care am organizat prima conferință alături de prietenii mei, numită The Inspiration Factory. Atunci am simțit că pot să generez schimbarea și să împărtășesc cu tinerii din generația mea tot ceea ce mă pasionează pe mine, povestea mea și implicarea în proiectele pe care le realizasem până atunci.”

Cristi Drăgan e genul de om care pune la baza generației noastre 3 cuvinte: conectați, proactivi, entuziaști. Mai mult, acesta spune că „nu așteptăm să producă altcineva schimbarea.”, ceea ce pare să sune foarte bine pentru viitorul ce ni se arată în cale.

 

Scris de Isabela Neague

Îndemn

„Aveți încredere în voi! Întrebați-vă cât mai devreme Care este pasiunea mea și nu fiți speriați dacă răspunsul nu apare imediat. Explorați! Viața voastră este despre voi, visați nebunește și luptați pentru idealurile voastre!”