Andreea Chirilă

Probabil ați auzit de Pop Mon Art, primul concept store din zona Moldovei, în Iași, deschis de o tânără antreprenoare cunoscută și sub numele de Andreea Chirilă. Mai mult, Andreea activează și în sfera online-ului ca blogger @Say Rouge din dorința de a se exprima și prin alte mijloace decât cele pe care offline-ul i le pune la dispoziție: „În plus, fiind studentă la litere atunci când mi-am început activitatea în online, a existat și dorința de readuce culturii nota binemeritată de „coolness”. Astfel, chiar de la început, am inițiat proiectul Fashion meets Culture, în care am făcut poze fashion în muzeele ieșene și am luat interviuri oamenilor cool din diverse domenii creative.”

De ce-ul Andreei are la bază motto-ul blogului său, Smart Fashion Blogging based on Books before Looks, care definește moda ca artă complexă: „Îmi displace total superficialitatea care poate exista în sfera modei. Cred cu tărie că moda este o artă complexă și încerc cât de mult să transmit asta și în online.”

Astfel, Andreea a pășit puțin câte puțin în lumea artei și a încercat să se autodepășească. Răsplata nu a încetat să apară și primul moment important din cariera Andreei a fost la doar patru luni de la deschiderea blogului, moment în care a câștigat premiul întâi la Digital Divas la categoria Best Newcomer Fashion Blog.

Freelanceri, multitasking people, care nu mai știu să facă diferența între muncă și relaxare.”, descrie Andreea generația care are poate cel mai mare impact în zilele noastre și din care face și ea parte.

 

Scris de Valentina Lupu

Îndemn.

Work hard. Awesome things will pop up. Ah, și să prezinte multă deschidere față de tot ceea ce li se întâmplă pentru că oportunitățile vor veni negreșit. 🙂