Noi suntem Milenialii.

Ne-am gândit că este timpul să întoarcem reflectoarele spre tinerii care înfăptuiesc lucrurile utile. Spre cei care fac primul pas. Ești pregătit să vezi cât de puternic luminează inițiativa?

„Milenialii” a pornit de la o serie de vloguri cu tineri… despre tineri, despre generația noastră. Rezultatul? Cum era de așteptat, tinerii au nevoie de modele reale, de oameni care să îi inspire și să le dea încredere că au o șansă să fie „cineva” în România.

Suntem ca un detector de inițiativă, ca un show off al acelor tineri ce reprezintă cu mândrie generația din care fac parte, care contează cu adevărat pentru dezvoltarea mentalității și a societății noastre, ca un „mulțumesc” pentru cei care fac mai mult decât se scrie sau decât se vorbește despre ei.

 

Care-i planul nostru?

Vrem să generăm mișcare împreună cu acești tineri. Vrem să extindem aria acestui proiect și să transformăm „Milenialii” într-un concept umbrelă, reunind alte inițiative care merită să atragă atenția și să sensibilizeze instituțiile publice, comunitățile de antreprenori, mass-media și, de asemenea, cei mai importanți stakeholderi din domeniul educației.

Suntem aici. Acum. Și tu poți susține proiectul nostru.

Hai în comunitate. Acționează!